Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Børnehuset Solstrålen
Børnehuset Solstrålen
Dreng med dykkerbriller og krebs i hånden

Traditioner

Fastelavn

Fredag før Fastelavn, slår vi katten af tønden. Vi spiser vores egne hjemmebagte boller til formiddagsmad. Vi slå katten af tønden, kongen og dronning krones og så spiser vi madpakker. Forældre eller bedsteforældre er velkomne til at deltage.

Påskefrokost

Vi smører selv madder denne dag, og spiser sammen i alrummet.

Bedsteforældredage

En fredag i starten af maj måned holder vi plantedag med bedsteforældre. Vi planter vores krukker og blomsterbede til med planter, frugt buske, sommerblomster, eller sår frø. Bedsteforældre opfordres til at tage madpakke med og spise sammen med barnebarn og deres venner. Efter frokost er der hjemmebagt kage til alle.

En fredag i slutning af november holder vi kreativ projekt dag, hvor vi inviterer bedsteforældre til at være med til forskellige aktiviteter. Der er igen mulighed for at spise madpakken sammen med børnene og få kage efter frokost.

Sommerfest

I slutning af august holder vi sommerfest. Alle er inviteret. man medbringer selv mad nok til sin familie, og vi laver en stor buffet i køkkenet. Vi holder kage konkurrence, og spiser herlighederne til kaffen. Der er forskellige boder man kan deltage i efter vi har spist.

Adventssamling

De 4 fredage ved advent samles vi i alrummet for at tænde adventslys, og synge julesange sammen.

Julefest

Den anden onsdag i december holder vi julefest. vi hygge os med æbleskiver og saftevand. Storgruppen går Lucia gang i hele huset. Bagefter går vi udenfor og danser om juletræet. Hvis vi er heldige kommer julemanden forbi. (Har man lyst til at være julemand eller kender nogen som gerne vil prøve det, må I gerne give os besked. Vi har julemands tøj og gavesække).

Juleafslutning

Den sidste arbejdsdag inden juleferien, samles alle børn i alrummet for at spise sammen. Vi får altid risengrød og leverpostejs klappesammen madder, nogle gang kommer "Rudolf" forbi.

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Aktiviteter/Aarshjul